Felújítási munkálatok a Vár-Liget Vendégháznál

Kedves volt és leendő vendégeink!

Vendégházunkban karbantartási és felújítási munkálatok zajlanak (szobák festése, konyha felújítás, parkoló kiépítése) 2020. Október 18.-ig. Ebben az időszakban vendégházunk nem foglalható. Viszont másik kisnánai vendégházunk, az Éden Vendégház, nyitott kapukkal vár mindenkit ebben az időszakban is.

Megértésüket köszönjük,

A Vár-Liget Vendégház vezetősége

A felújításról képeket Instagram oldalunkon tekinthetnek meg.

Alvó Sárkány Erőpóba – országos erősember verseny a Kisnánai várban

2016. szepbember 17-én a Kisnánai várba hívják az ország legerősebb embereit, hogy megmérettessék magukat az Alvó Sárkány Erőpróbán. A verseny délelőtt 11 órakor kezdődik és előreláthatólag délután 16 óráig tart, vagy ameddig az erős emberek el nem fáradnak.

A versenyszámok között lesz például pajzstartás, koffercipelés és kőpakolás is, de kiegészítő programok is várják az érdeklődőket: lesz ügyességi verseny kicsiknek és nagyoknak, íjászat a Nánai Sólymos Vitézekkel, valamint egyéb gyerekprogramok is.

A rendezvény a normál várbelépő megváltása után látogatható, amely felnőtteknek 1000 Ft, gyermekeknek és nyugdíjasoknak 500 Ft – kivéve ha kisnánai lakos az illető, mert nekik mindössze 200 Ft.

A rendezvényt mi is támogatjuk, ezért melegen ajánljuk mindenkinek a figyelmébe! Találkozunk szeptember 17-én a várban!

Kattintson a képre a nagyobb mérethez!

14138795_1138165769603994_8479703687773149575_o

Orbán-napi borünnep a Kisnánai Várban

Május 16-án keresve sem találhatnánk jobb programot, mint az Orbán-napi Borünnep, amelynek a Kisnánai Vár ad otthont idén is.

Sok legenda övezi az Orbán napot és számos népi jóslatot ismerünk az e napi időjárás és a termés mennyisége között. Egy azonban bizonyos: Kisnánán Orbán napján – azaz pontosabban Orbán napjának elő-előünnepén – a szőlő és a bor áll majd a középpontban.

Lássuk a programot nagy vonalakban: 15 órától a Harlekin Bábszínház műsorát tekinthetik meg az érdeklődők, amely nem csak a gyerekeknek ígér izgalmas szórakozást. Ezt követően néptánc és népdal bemutatók veszik kezdetüket, majd este 6 óra előtt pár perccel a Nánai Sólymos Vitézek lovagi bemutatója garantálja, hogy leessen az álla kicsiknek-nagyoknak. A nap folyamán folyamatos boros programok is lesznek, illetve egy borverseny is, amelynek estére meg is lesz az eredménye – több értelemben is.

A részletes program itt tekinthető meg:

Orbán napi borünnep

Aki kedvet kapott ne habozzon, látogasson el Kisnánára 2015. május 16-án! Ha szállást keres, ne aggódjon, mi tudunk egyet: Foglaljon szállást a Vár-Liget Vendégházban!

Húsvétolás Kisnánán

Áprlis 5-6-án is érdemes lesz Kisnánára látogatni, hiszen a várban minden korosztály számára izgalmas Húsvéti programokkal készülnek.

Húsvét Kisnánán
Fotó: Kisnánai Vár Facebook oldala

 

Húsvét mindkét napján délelőtt 10:00 órától, egészen délután 16:00 óráig tartanak a Húsvéti programok, amelyben tojáskereséstől kezdve, állatsimogatáson át, sajt- és borkóstoló várja a vendégeket. Változz lovaggá, várkisasszonnyá és töltsd játszva a Húsvétot Kisnánán! Ha elfáradtál a tojáskeresésben, a Kisnánai Várral szemben vár az Éden Büfé egy fagyira, vagy üdítőre. Ha szeretnéd megúszni a locsolókat otthon, gyertek családoddal két napra Kisnánára és szálljatok meg a Vár-Liget Vendégházban! Szállásfoglalás és ajánlatkérés ezen a linken!