Vendégház újraértelmezve

Attól, hogy valami magánszállás, vagy vendégház még nem kell feltétlenül 19. századinak lennie. Sőt! A modern berendezésű, felújított vendégházakra egyre nagyobb az igény. A Vár-Liget Vendégház kialakítása során is ezt tartottuk szem előtt.

Vár-Liget Vendégház Apartman

Barátoknak, családoknak

3 szoba, 1 apartman, 13 ágy, megannyi családi vagy baráti élmény. Jöjjön el kiscsaládjával vagy nagycsaládjával, vagy rántsa össze a barátokat egy hétvégére. Vendégházunk mindenki számára otthonos tartózkodást biztosít. Tekintse meg szobáinkat!

Vár-Liget Vendégház Akadálymentes

Akadálymentes vendégház?

Pár éve még szállodák körében is ritka volt, ma már szinte elvárt. Falusi szállás kategóriában azon kevesek közé tartozunk, akik biztosítják ezt a vendégek számára.

Vár-Liget Vendégház Borpince

Az igazi kuriózum

Talán kevés magánszállás büszkélkedhet azzal, hogy a kertjéből, vagy épp a teraszáról egy középkori várra lehet rálátni. A Vár-Liget erről kapta a nevét is, hiszen a Kisnánai vár szinte kertszomszédunk, ami talán tényleg kuriózum.

Vár-Liget Vendégház Terasz

Ha felkeltettük érdeklődését ne habozzon, kérje személyre szabott ajánlatunkat, vagy foglalja le szállását a Vár-Liget Vendégházban akár már most!