Szobáink

Vendégházunk 3 szobával és 1 apartmannal várja Önöket, összesen 13 ággyal. Fontos tudni, hogy ezek a szobák nem hétköznapi szobák – ha mesélni tudnának, ezeket mondanák Önnek.

1. szoba – A kincsvadászok szobája

Fenyő bútorokkal berendezett, 3 különálló ággyal, fürdőkáddal a maximálisan otthonos érzés érdekében – egy gyermekes családoknak ajánljuk. Aki ebben a szobában száll meg, annak kötelessége elolvasni Móré László kincsének legendáját, és egy kellemes túrára indulni a kincs felkutatására.

2. szoba – Borbála szobája

1 franciaágyas szoba, akadálymentesített fürdőszobával – olyan párok számára ajánlott, ahol egyik vagy mindkét fél mozgásában korlátozott. De természetesen bárkit szívesen fogad Borbála szobája, amely nevét Országh Borbála után kapta, aki a vendégház helyén állott fogadó vendége volt egykor.

3. szoba – Az alvó sárkány szobája

3 ágyas, akadálymentesített szoba – arra az esetre ha egy kisebb társaság bármely tagja mozgáskorlátozott lenne. A sárkány ma már nem itt alszik, de korábban itt lakott, mielőtt leszállt volna a kútba. Tudjon meg többet a sárkány legendájáról!

Tetőtéri apartman – A gólyafészek

A tetőtérben egy külön 70 m2-es apartman várja a gólyákat és a gólyacsemetéket, 2+3 ággyal, kifejezetten családok igényeire szabva. A gólyafészek név sem alaptalan – az apartmanból rálátni a vártemplom tornyára, ahol mintegy másfél emberöltővel ezelőtt még egy gólyacsalád fészkelt.

Önnek melyik szoba a legszimpatikusabb? A kincsvadász? A sárkányé? Netán a gólyafészek? Ha sikerült kedvencet találnia, akkor nincs más hátra, mint hogy lefoglalja szállását és élvezze vendégházunk kényelmét! Ha még bizonytalan, kérjen ajánlatot és készséggel állunk rendelkezésére!