Vár-Liget Guesthouse – Barrier-free quality

About the guesthose

Four Sunflowers. two barrier-free rooms, that’s all from a guesthouse in Kisnána. Would you have taught? Just click, and learn more curiosity about Vár-Liget Guesthouse!

Continue

Our rooms

3 rooms and 1 apartment – altogether, 13 beds. Broadly speaking, this is what the Vár-Liget Guesthouse offers. But if you want to learn more about our rooms, just click here!

Continue

Program recommandation

Kisnána is halfway between Gyöngyös and Eger. If you have thought this is a boring region, you are wrong! In our program recommandation, we prove, why Kisnána is a good choice!

Continue

 

A természet és a történelem találkozása

Pihenjen a Mátra lábánál, a Kisnánai vár szomszédságában, tökéletes harmóniában. Élvezze négy napraforgós minőségű falusi vendégházunk kényelmét és engedje el a hétköznapok fáradalmait akadálymentes környezetben. Kóstolja meg a Mátrai borvidék nedűit, a helyi szlovák ételkülönlegességeket, túrázzon, vagy egyszerűen csak üljön ki a vendégház teraszára és élvezze az egyedülálló panorámát. Ássa bele magát Kisnána történelmébe, ismerje meg a helyi legendákat, tudja meg hol lakik a kisnánai sárkány!


Miért remek választás Kisnána?

Kisnánán nyugodt környezetben, távol a város zajától pihenhet, és ha nem szeretne autóba ülni, akkor is találhat elfoglaltságot. Viszont ha nyakába veszi a környéket, 25 km-es környezetben annyi csodát láthat, amennyit talán sehol máshol. Eger, Egerszalók, Demjén, Gyöngyös, Mátrafüred, Parádfürdő, Sirok és még folytathatnánk. De az ország teteje, Kékestető is mindössze 30 km-re található Kisnánától. Foglalja le szállását a Vár-Liget Vendégházban akár már most! Ha Ön, vagy szerettei közül bárki is mozgáskorlátozott, akkor sem kell aggódniuk, hiszen két földszinti szoba is akadálymentes. Kattintson a foglalás gombra, vagy kérje ajánlatunkat még ma!